TOP 5 jälkiruokareseptit

Kesäinen raparperipiirakka

Tämä kesäinen raparperipiirakka maistuu ihanalta, etenkin jos raparperit on poimittu omasta pensaasta. Maistuu makealta täyteläisen kermajäätelön kera. Unohda työt hetkeksi ja nauti lomailusta!

Lue lisää

Bittersweet sitruunatorttu

Tämän tortun valmistamiseen vierähtää pieni tovi, mutta lopputulos on katkeransuloinen. Ihanan makeaa torttua tasoittaa sitruunan kirpeys. Tätä herkkua maistaessa ei kuitenkaan tarvitse nyrpistää naamaa.

Lue lisää

Terveyshirmun omenpiirakka

Terveelliset elämäntavat eivät tarkoita, että ruuasta ei voisi nauttia. Päinvastoin, kuntoilu ja itsestä huolehtiminen mahdollistaa pienen herkuttelunkin hyvällä omallatunnolla. Elli ei tupakoi, nauttii silloin tällöin viintä hyvän ruoan kera. Sauvakävely, zumba ja jooga kuuluvat jokaviikkoisiin rutiineihin.

Ja kyllä vaan keuhkot ja elimistö kiittää. Tässä resepti, joka tekee hyvää kehollesi. Ei turhia hiilareita ja täyteläisen tuoreet maut.

Lue lisää

Pikavippi suklaakakku

Tämä maukas suklaakakku valmistuu kahvipöytään yhtä nopeasti kuin pikavippi siirtyy tilillesi. Vaikka taloutesi olisikin hieman rempallaan ja raha-asioissa parantamisen varaa, niin olet aina ansainnut pienen herkutteluhetken. Tämä suussa sulava suklaakakku onnistuu pienelläkin budjetilla ja saa sinut hetkeksi unohtamaan velkakierteen ja maksamattomat laskut.

Lue lisää

Kotirouvan mantelikakku

Kotirouvan mantelikakku valloittaa aviomiehen sydämen ja saa lasten ja lastenlasten suut makeaksi. Tämä on ehdottomasti parasta mitä voit tehdä hellan ääressä. Kaikkien kotirouvien suosikki.

Lue lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *